Afdrukken
PDF

Smeermiddelen

ONZE SMEERMIDDELEN


Alle smeermiddelen zijn in diverse verpakkingen leverbaar. Ook bulkleveringen zijn mogelijk.

shell

Ons premium merk: Shell
Shell biedt een volledig assortiment aan smeermiddelen, waaronder o.a. synthetische, hoogwaardige producten, voor elke wens en elke toepassing. De superieure oliŽn en smeermiddelen van Shell reinigen en beschermen uw motor, waardoor prestaties worden verbeterd en levensduur wordt verlengd.† Alle smeermiddelen voldoen aan de hoogste specificaties.

Kijk hier voor de gehele productenlijst van Shell

combi

Ons huismerk: Combi
Wij kunnen ook van Combi het volledige assortiment leveren. De oliŽn en vetten voldoen ook aan zeer veel specificaties. Combi producten vallen in de lagere prijsklasse.

BRANDSTOFBESPARENDE SMEERMIDDELEN
De Shell Rimula oliŽn voor zware dieselmotoren zijn speciaal ontwikkeld voor 'laag brandstofverbruik'. Rimula verlaagt het brandstofverbruik door wrijvings- en pompverliezen te verminderen. De adaptieve technologie van Shell Rimula zorgt voor een uitmuntende slijtagebescherming met verlaagde viscositeit voor een verbeterd brandstofverbruik. Shell's brandstof besparende smeermiddelen zijn te herkennen aan een 'E' op het etiket.

Kosten besparen door efficiŽnter gebruik van smeermiddelen en het inzetten van brandstof-besparende smeermiddelen in het bijzonder is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening MDEGROOT SMEERBEHEER.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie over onze producten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot besparing binnen uw bedrijf. U kunt ons bereiken via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel direct met


telnrContact informatie mdgroot oliehandel stavoren
Kooijweg 30
8715 EP Stavoren

T. 0514 681 210
F. 0514 681 532
E. info@mdegroot.com